Konferencijske i banket sale

Konferencijske sale našeg hotela su multi funkcionalne i pogodne za održavanje svih vrsta poslovnih skupova, konferencija, banketa, seminara i sastanaka. Opremljene su najsavremenijom audio i video opremom i svim neophodnim rekvizitima koji su potrebni kako bi jedan poslovni događaj protekao u savršenom redu i po planu.

U savremenom dizajnu sa modernom tehnologijom opremljene konferencijske i banketne sale nude jedinstvene mogućnosti kako u Nišu, tako i na jugu Srbije.

Naše 4 sale poseduju kapacitete u zavisnosti od vrste manifestacije,  kao što je prikazano u okviru narednog grafikona.

GRAFIČKI PRIKAZ SALA

Tehnološka opremljenost sale je postavljena tako da zadovoljava najviše zahteve. Sale raspolažu  najsavremenijom multimedijalnom tehnikom, kompletnim ozvučenjem sa miksetama, kao i stabilnim i pokretnim mikrofonima, zatim projektorima, ali i svom drugom opremom koja omogućava različite vrste prezentacije uključujući i video konferencije. Svakako da za naše goste uvek stavljamo na raspolaganje korišćenje FLIP CHART-a, pokretnih zidova za pisanje kao i medijatorske kofere, dakle sve što je neophodno za održavanje jedne savremene i pre svega uspešne konferencije. Za višejezične manifestacije postoje kabine za simultano prevođenje. Brzina razvoja modernih tehnologija nas navodi da je pratimo i adekvatno tome pružamo našim gostima najnovija tehnološka rešenja.

Naše sale pružaju mogućnost realizacije gotovo svih konferencija, informativnih sastanaka, plenuma, mini sajmova i tome slično. Isto tako se  u njima mogu organizovati jedinstvene banketne manifestacije poput jubileja firmi, rođendana, svadbi, dočeka nove godine i  drugih različitih vrsta proslava i prigodnih događaja.

FOTO GALERIJA