O NAMA

Hotel Nais se nalazi u neposrednoj blizini autoputa Niš-Beograd (E-75) nedaleko od petlje Niš, gde se odvajaju autoput za Sofiju i Skoplje. Pristup našem kompleksu omogućen je iz oba pravca autoputa.

Udaljen je svega 7 kilometara od centra Niša, dok je aerodrom „Konstantin Veliki“ udaljen 5 kilometara.

Zbog svoje izuzetne lokacije, Hotel Nais je u protekle tri decenije postao popularno mesto za odmor tranzitnih turista, na putu između Zapadne Evrope, Grčke i Turske, kao idealno mesto za pravljenje predaha, prenoćište i odmor u prijatnom ambijentu.

Novonastali Hotel Nais je znatno proširio broj ciljnih grupa. Pored gostoprimstva koje nudi turistima sa svojim konferencijskim i banketinim salama, kako u njihovom ambijentu, tako i u kapacitetu, on postaje centar za kongresno, konferencijsko i  banketno poslovanje juga Srbije i time pojačava poziciju Srbije u istom segmentu.

Pored dominantnog segmenta KONFERENCIJSKOG & BANKETNOG,  kompleks raspolaže hotelskim smeštajem, restoranom, spa centrom, cigar barom, dečijom igraonicom i prodavnicom.

Hotel Nais je prilikom rekonstrukcije povećao kapacitete parking mesta i obezbedio više ulaza, kako bi gostima bio omogućen brži i lakši pristup, kako parkingu, tako i samom objektu.

Saobraćajna infrastruktura kompleksa je postavljena tako da su pristup objektu, kao i parking mesta neposredno uz objekat što predstavlja još jednu značajnu pogodnost

eskterijer-05