Restoran

PREPORUKA

  • Čobanska piletina (punjeni pileći file sa goveđom pršutom, punomasnim sirom i sosom od ajvara)
  • Svinjski medaljoni u sosu od 4 vrste pečuraka (svinjski file, šampinjoni, vrganj, lisičara, bukovača, beli luk, vino, pavlaka, bareno povrće)

GASTRONOMIJA

Restoran hotela Nais svojim modernim ambijentom gostima nudi pre svega tradicionalno domaću kuhinju, ali pored toga prati i gastronomske trendove, te svoju ponudu upotpunjuje internacionalnim specijalitetima, kao i laganom savremenom kuhinjom kojom ćete, svojim nepcima, pružiti drugačije, ali nimalo manje posebno i delikatno uživanje.

Restoran poseduje unutrašnji kapacitet namenjen za 250 osoba, kao i spoljašnji kapacitet u vidu terase od 200 mesta sa prelepim pogledom na Suvu planinu.

Pored osvežavajućih napitaka i kvalitetnih vina sa geografskim poreklom, restoran našeg hotela nudi paletu kafe od prave domaće preko espreso kafa do onih hladnih i osvežavajućih.

Boravak u našem restoranu upotpunjuje ljubazna i profesionalna usluga kojom se posebno možemo pohvaliti zahvaljujući našim posvećenim saradnicima.

Uigrani tim vrhunskih profesionalaca kulinarskog zanata svakodnevno dosta pažnje posvećuje odabiru najkvalitetnijih namirnica, a u pripremi se posebno vodi računa o tome da se na najbolji način sačuvaju svi hranljivi sastojci, tako da gosti dobijaju maksimalno kvalitetna jela. Osim uživanja u ukusnim jelima od mesa, povrća i drugih pikanterija, ovde imate priliku da uživate u kvalitetnim domaćim i stranim pićima i desertima koji se tope pod nepcima.

Svi ljubitelji prirode i onog što ona nudi ovde imaju priliku da u opuštenoj atmosferi i prijatnom povetarcu koji se oseća na prelepo uređenoj terasi restorana uživaju u odličnim gastronomskim specijalitetima koje ovaj restoran svojim gostima može da ponudi.

FOTO GALERIJA